STUDIO SIER

STUDIO SIER Contactgegevens

Hogestraat 81a
7091 CC Dinxperlo
06-28310381
maureen@studiosier.nl
Studio Sier, dé winkel voor Hip Handwerk!

Aan kleur en inspiratie geen gebrek bij Studio Sier in Dinxperlo! In de winkel kun je terecht voor diverse mooie garens. Er zijn veel basisgarens, de draden waar een haak- of breister altijd mee aan de slag kan. Voor de knuffelliefhebber is er katoen in vele soorten en maten en wil je een betaalbare deken haken dan kan je aan de slag met de grote bollen Stylecraft Special DK die speciaal uit Engeland komen. Borduren kan ook, er staat een goed gevulde kast met DMC.

Natuurlijk zijn er ook veel seizoensdraden, deze zomer- of winterbollen zijn aangepast aan de temperaturen buiten. En voor iets geks of grappigs kun je ook altijd even binnenkomen!

"Inspiratie opdoen is misschien wel het allerleukste, snuffel eens lekker rond, klets met medeliefhebbers of kijk in de vele boeken die er liggen. Je krijgt vanzelf ideeën om aan een nieuw project te beginnen. Want handwerken is vooral erg leuk en ontspannend om te doen" zegt Maureen.

Samen aan de slag is nóg veel leuker en daarom worden er regelmatig workshops georganiseerd. Op de site of FB vind je alle informatie.

Kom gerust een keer kijken!

Openingstijden STUDIO SIER

Maandag gesloten
Dinsdag van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 18.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag van 09.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten
Bekijk website