Over OFD

Het Ondernemers Fonds Dinxperlo is bedoeld om in samenwerking met andere organisaties het centrum te laten “bruisen”. Dit doen we door activiteiten en evenementen te organiseren die jaarlijks gepland worden. De activiteiten en evenementen worden bedacht en vormgegeven door de activiteitencommissie, en met ondersteuning van vele vrijwilligers uitgevoerd.

De centrumactiviteiten en evenementen hebben eveneens tot doel de slagkracht op gebied van public relations en marketing voor centrumondernemers te vergroten en de economische structuur te versterken. Het Ondernemers Fonds Dinxperlo stimuleert samenwerking tussen de verschillende ondernemers, organisaties en sectoren en zoekt eveneens grensoverschrijdende samenwerking. Stichting DinxperWick is bijvoorbeeld een directe partner van Ondernemers Fonds Dinxperlo.

Wij verheugen ons op je bezoek en wij wensen je heel veel plezier als je deelneemt aan de activiteiten en evenementen in het Centrum van Dinxperlo.


Het bestuur van het Ondernemersfonds Dinxperlo stelt zich hieronder graag aan je voor.


Gerrit Van Veen – Voorzitter
Ik wil graag in samenwerking met organisaties het centrum van Dinxperlo interessant maken voor bezoekers. Mijn vakgebied is het adviseren van bedrijven en help hen met het implementeren van organisatorische verandertrajecten. 

Ramon Radstaak – Bestuurslid 
Als horecaondernemer wil ik samen met de horeca als een team ondersteuning bieden aan de evenementen in het centrum. Ik ben werkzaam als bedrijfsleider van Het Blauwe Meer, sport- en partycentrum in Dinxperlo.

Wilfried Arentz – Bestuurslid 
Ik ben samen met mijn vrouw eigenaar van de Jumbo in het dorp. Mijn doel is om Dinxperlo verder te helpen naar een duurzame ontwikkeling van het centrum, waar ruimte is voor ondernemen en het ontwikkelen van activiteiten. Samen maken we Dinxperlo sterk.

Laura Heusinkveld – Secretaris
Voor het OFD verzorg ik de secretariële handelingen, zoals het uitnodigen voor vergaderingen en het bijhouden van alle correspondentie. Ik werk in het dagelijks leven als fotograaf en grafisch ontwerper, daarnaast werk ik in het grand café van Careaz Dr. Jenny.


 – Penningmeester