Infoboekje

INFOBOEKJE DINXPERLO 2019


De afgelopen tijd is het OFD druk bezig geweest met het ontwikkelen van een informatieboekje over Dinxperlo. Hier vind je informatie over ons mooie dorp, een prijsvraag met mooie prijzen en het evenementenprogramma dat is samengesteld door het OFD. We willen elk jaar een nieuw boekje uitbrengen voor de inwoners van Dinxperlo, maar ook voor de toeristen die ons dorp bezoeken. We vinden het belangrijk om ons dorp op de kaart te zetten en willen proberen om een leuk programma samen te stellen met voor ieder wat wils. Iedereen is welkom en we hopen naast jullie, de inwoners van Dinxperlo, ook toeristen te mogen begroeten tijdens de evenementen!

Er is inmiddels een pallet met 5000 boekjes bezorgd, dus het lukt je vast om er eentje te bemachtigen! Hieronder vind je alvast een online versie. Klik er op en zie ‘m groot op je beeldscherm.

Om dit boekje bekendheid te geven hebben we jullie nodig. Maak er een selfie mee, deel ‘m uit of lees het voor in je klas. Laat het ons zien op Facebook en tag @wattedoenindinxperlo!